Ce materiale
pot lipi cu
Poxilina®?

Cu Poxilina® poți repara țevi din cele mai diferite tipuri de materiale.
Este un chit epoxidic, ușor de pregătit și de aplicat ce se întărește în numai 10 minute permițând realizarea cu ușurință a reparațiilor în casă.

Cu Poxilina® poți repara țevile din oțel zincat.

Instalațiile din țeavă de oțel zincat se corodează cu timpul iar pierderile de apă ce încep să apară prin mici orificii, în timp devenind din ce în ce mai problematice.
Cu Poxilina® le poți repara cu ușurință.
Mergi la Atelier

Cu Poxilina® poți repara țevile din PVC.

Țevile din PVC sunt foarte rezistente ceea ce le permite să reziste la presiunea solului și a elementelor de zidărie atunci când sunt încastrate în acestea. Poxilina® este un chit epoxidic adaptat și eficient reparării instalațiilor din acest material.
Mergi la Atelier

Cu Poxilina® poți repara țevile din cupru și alamă.

Cuprul și alama sunt unele dintre cele mai apreciate și utilizate materialele de către instalatori. Instalațiile din cupru și alamă sunt ușor de confecționat, au o durată de viață mare și sunt fiabile. Datorită caracteristicilor sale Poxilina® este un produs ideal pentru repararea și mentenanța instalațiilor realizate din aceste materiale.
Mergi la Atelier

Cu Poxilina® poți repara țevile din polipropilenă.

Poxilina® este un chit epoxidic ce aderă pe cele mai diferite materiale. Pentru o reparație sigură se recomandă confecționarea unui manșon din Poxilina® de jur împrejurul țevii a cărei reparație se dorește.
Mergi la Atelier

Cu Poxilina® poți repara țevile din plumb ale instalațiilor sanitare.

Poxilina® este un chit epoxidic din două componente, ideal pentru repararea țevilor din plumb, a cărui preparare și aplicare este foarte facilă.
Mergi la Atelier

Iată câte lucruri poți repara cu Poxilina®

Doriți să postați o reparație
pe care ați făcut-o cu Poxilina®?

Trimiteți-ne un videoclip sau fotografii ale reparației dvs., spuneți-ne cum ați făcut-o și o vom publica.
Cum trebuie să faci?
Este foarte ușor: filmați-vă făcând reparația dvs. și trimiteți-ne videoclipul prin e-mail cu subiectul: “Eu Folosesc Poxilina®”, adăugați informațiile dvs. personale, astfel încât să vă putem contacta, iar dacă experții noștri îl aprobă, îl publicăm cu numele dvs. pe site-ul nostru și pe social media.