Totul despre
Poxilina®

Poxilina® minute este un chit epoxidic din două componente ce rezistă expunerii la temperaturi de până la 80°C fără a-și modifica proprietățile. Pentru o utilizare corectă îți recomandăm să ții cont de următoarele sfaturi.

Suprafețele ce vor fi reparate cu Poxilina® trebuie să fie curate, uscate, fără urme de grăsimi și oxizi.

După aplicare trebuie așteptat cel puțin o oră înainte de a supune asamblarea la eforturi și solicitări.

Odată realizată reparația unei instalații de apă curentă cu Poxilina® trebuie așteptat cel puțin o oră înainte de a deschide robinetul de trecere. Reparația va dobândi rezistența sa maximă după trecerea a 24 de ore.

Partea de produs Poxilina® 10 minute rămasă neutilizată (cele două componente nu au fost amestecate), poate fi conservată bine împachetată în folia originală pentru utilizări viitoare.

Poxilina® rezistă unor expuneri la temperaturi de până la 800C fără a-și modifica proprietățile.

Poxilina® nu este recomandată pentru repararea instalațiilor de gaze combustibile.

Pentru repararea unei instalații de apă curentă nu uitați să închideți robineții de trecere și să uscați bine zona reparației.

Înainte de a aplica Poxilina® 10 minute îți recomandăm utilizarea unui abraziv și curățirea suprafeței de aplicare folosind alcool sau un solvent ușor, ca terebentina, pentru eliminarea urmelor de grăsimi, uleiuri și praf.

Dacă se dorește astuparea unei găuri dintr-o instalație, rezultate bune, sigure, se obțin făcând ca un fragment de Poxilina® să intre în orificiu.

Odată realizată reparația, spală-ți mâinile cu apă și săpun din abundență.

Întărită Poxilina® poate fi vopsită cu majoritatea tipurilor de vopseluri din comerț, poate fi prelucrată mecanic prin tăiere cu fierăstrăul, găurire și pilire.

Poxilina® nu trebuie să fie utilizată pentru aplicații ce vin în contact permanent cu persoane, cu animale de companie sau cu alimente.

Contactul prelungit al produsului cu pielea mâinilor poate cauza iritații, vă recomandăm utilizarea mânușilor de protecție (ex.: din polietilenă).

Dacă preferați să lucrați fără a folosi mânuși va recomandăm să vă spălați mâinile, imediat după aplicarea adezivului cu apă și săpun din abundență.

Conține rășini epoxidice și amine terțiare.

Nu înghițiți. Păstrați produsul într-un loc ferit de accesul copiilor și al animalelor de companie.

Iată toate cele ce le poți repara folosind Poxilina®

Doriți să postați o reparație
pe care ați făcut-o cu Poxilina®?

Trimiteți-ne un videoclip sau fotografii ale reparației dvs., spuneți-ne cum ați făcut-o și o vom publica.
Cum trebuie să faci?
Este foarte ușor: filmați-vă făcând reparația dvs. și trimiteți-ne videoclipul prin e-mail cu subiectul: “Eu Folosesc Poxilina®”, adăugați informațiile dvs. personale, astfel încât să vă putem contacta, iar dacă experții noștri îl aprobă, îl publicăm cu numele dvs. pe site-ul nostru și pe social media.